Aktív tisztító hab Avalanche 1 l, Auto Finesse

Fő paraméterek:
 • Gyártó: AUTO FINESSE
 • Kód: AF26212
Kiváló minőség
9 210 Ft
ÁFA nélkül 7 252 Ft
Kód AF26212
Gyártó AUTO FINESSE
Jótállási idő 24 hónap
Elérhetőség
Azonnal szállítható
 • a rendelés értéke legalább 25900 Ft ÁFA-val
 • Hé-Pé 7:30 - 17:00
  0036 94 200 220
 • Biztonságos fizetés
  ComGate
 • Akciós ajánlatok
  Diszkont árak

Aktív tisztító hab Avalanche 1 l, Auto Finesse

Az Auto Finesse Avalanche Snow Foam 1000 ml egy rendkívül hatékony, pH-semleges, aktív erősen habzó hab, citrusos aromával.

Ez az aktív hab igazán sűrű habot hoz létre, amely tovább tart a piszkos autó fényezésén. Így segít fellazítani a szennyeződéseket, és saját súlyával eltávolítja azt az autóról. Ezen kívül teljesen ragyogó gyengédséggel és síkossággal rendelkezik. Nagy hatékonyság minimális fogyasztás mellett!

Töltsön kb. 50-100 ml oldatot egy 1 literes edénybe, és töltse fel tiszta vízzel. Vigye fel a habot a nyomóhabrendszeren keresztül, és hagyja hatni kb. 5 percig. Alaposan öblítse le nagynyomású mosóval. Ne hagyja, hogy az oldat a felületre száradjon!

Mint minden Auto Finesse termékhez hasonlóan az Avalanche is egy professzionális termék haladó detailereknek. A nagy hatékonyságnak és az egyszerű alkalmazásnak köszönhetően még egy kezdő felhasználó is nagyszerű eredményeket érhet el ezzel a termékkel.

Az Auto Finesse Avalanche minden változata pH-semleges aktív hab még koncentrátumban is. (A koncentrátum mért pH-ja = 8). Ezért alkalmas veteránok vagy sok egyébként érzékeny alkatrészt tartalmazó autók ápolására és az autó karcmentes mosására is.


Térfogat: 1000 ml
Súly: 1,1 kg

Az Auto Finesse egy brit márka, amely kiváló minőségű autókozmetikumokra specializálódott. Eredetileg kis garázscégként indult. Ma már világszerte ismert a rajongók és a szakemberek körében a detailer termékeiről.

messages.contact.inProductInfo

messages.contact.requiredInputs

Összefüggő termékek
Azonnal szállítható
ÁFA-val
6 360 Ft
Azonnal szállítható
ÁFA-val
7 920 Ft
Szállítás 8 napon belül
ÁFA-val
16 490 Ft