Élettartam garancia

Az általunk kínált termékek minőségében biztosak vagyunk. Ezért a nálunk vásárolt összes vonóhorogra élethosszig tartó garanciát vállalunk.

Az élettartamra szóló garancia feltételei

1) Vásárlás a VAPOL CZ-től
Az élethosszig tartó garancia csak a cégünkön, a VAPOL CZ s. r. o-n keresztül vásárolt vonóhorgokra vonatkozik.

2) Vásárlás igazolása számlával
Az élethosszig tartó garancia érvényesítéséhez be kell mutatnia nekünk a számlát, amely dokumentálja a vonóhorog VAPOL CZ általi leszállítását. A számlát a küldemény kézbesítésekor kapta meg, illetve a rendelés teljesítése után küldött e-mailben is megtalálja.

3) Szakszerű, engedélyezett beépítés
A vonóhorgot szervizközpontnak vagy az általunk jóváhagyott vonóhorgok felszerelésére szakosodott szakembernek kell felszerelnie.

Élettartam garancia vonóhoroghoz

Mire terjed ki az élettartam garancia

• A vonóhorog szerkezeti jellemzőinek megőrzése
Az Ön vonóhorgának szerkezeti tulajdonságaiban bekövetkező bármilyen változás vagy romlás esetén gondoskodunk annak javításáról vagy cseréjéről. Ez magában foglalja az anyag- vagy gyártási hibákkal kapcsolatos problémákat is.

• Élethosszig tartó funkcionalitás
Hiszünk abban, hogy termékeinket úgy tervezték, hogy élettartamuk során optimális teljesítményt nyújtsanak. Az élethosszig tartó garancia garantálja, hogy a vonóhorog a használat teljes ideje alatt megfelelően fog működni.

• Átrozsdásodás
Ha a vonóhorog átrozsdásodik, a szokásos eljárásainknak megfelelően megjavítjuk vagy kicseréljük.

 

A garancia nem terjed ki a normál kopó alkatrészekre (golyóscsap, kivehető gömb rögzítési rendszere, stb.) és a vonóhorog felületkezelésére. A golyóscsap átmérője nem lehet kisebb 49 mm-nél, de ideális esetben 50 mm. Az átmérő helyes méréséhez vonógömb kalibráló használatát javasoljuk.

Egyik célunk, hogy termékeinket maximális elégedettséggel használhassa. Köszönet a bizalmáért!

Vonóhorgok