Szállítás és kézbesítés

A szállítási feltételek 2018. december 1-től érvényesek

A szállítási árakat találja.

Egyike vagyunk annak a pár e-shopnak, amely másnap kézbesíteni tudja a 16:00 óráig fogadott rendeléseket.

A hétfőn 16:00 óra előtt beérkezett rendeléseket kedden kézbesítjük, a hétfő 16:01 - szerda 16:00 közett leadott rendeléseket csütörtökön kézbesítjük.
A szerdán 16:01-től péntek 14:00-ig érkezett rendeléseket hétfőn, a pénteken 14:01 utáni rendeléseket pedig kedden szállítja ki a futár.

A legmodernebb raktárrendszerekbe fektetünk be, és mindenekelőtt nagyszerű csapatunk van, akik úgy gondoskodnak csomagjáról, mintha az a sajátjuk lenne.

Nincs ambíciónk, hogy a legolcsóbbak legyünk, de szeretnénk a TOP CSOMAGOKAT rendben, biztonságosan és gyorsan elküldeni.

Álomcsapatunk egy modern raktárban olyan elszánt emberekből áll, akik nemcsak az időtlen technológiát, hanem a nagyszerű lehetőségek hátterét is élvezik.

A leginkább lehetséges ökológiai csomagolást használjuk

Újrahasznosítunk, és igyekszünk minden anyagot maximálisan felhasználni közvetlenül a raktárban. Ezért ne lepődjön meg, ha más, már használt csomagolóanyagból készült tölteléket talál a csomagban.

Célunk, hogy lehetőség szerint minél inkább áttérjünk a környezetbarát csomagolóanyagokra.

Nem szabványos méretek szakértői vagyunk

Biztonságosan be tudjuk csomagolni még a legfurább alakú tárgyakat is, amelyek ráadásul meglehetősen nehezek is - például a mi specialitásunk – a vonóhorgok.
A szállítmány maximális védelme a prioritásunk, de itt még nem tudunk környezetbarát csomagolást biztosítani. Ha van tippje ezeknek a "mamutoknak" a szállításához, nyugodtan ossza meg velünk.

A legjobb szolgáltatókat választjuk

Nagy figyelmet fordítunk a csomagolásra. Ahol a csomaggal való közvetlen kapcsolatunk véget ér, ott biztosítjuk a legjobb szállítást és garantáljuk, hogy minden tökéletesen működjön.

Gondosan figyelemmel kísérjük a szállítási folyamatot

Csak akkor lazítunk, ha kézbesítve látjuk küldeményét. Természetesen Ön követheti azt a nyomon követési szám segítségével, amelyet a szolgáltató e-mailben és SMS-ben küld el.

Szállítási költség

Normál méretű küldemények esetén a kézbesítést a következő szolgáltatóktól várja:

Rendelés 0 - 25 899 Ft értékben - szállitási költség 2 390 Ft

Rendelés 25 900 Ft érték felett - ingyenes szállitás

Rendelés 0 - 25 899 Ft értékben - szállitási költség 1 390 Ft

Rendelés 25 900 Ft érték felett - ingyenes szállitás

 Utánvét - 489 Ft
Ezek az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

 

A túlméretes küldeményeket kissé eltérő áron küldjük, de ne aggódjon, a rendszer ezt automatikusan kiszámolja Önnek, és az így kapott összeget a kosarában látja. Több darab túlméretes termék rendelése esetén a szállítási költséget minden esetben egyedileg számoljuk ki.

Egyes csomagok méretük/formájuk miatt nem küldhetők átvételi pontokra / DPD  pickup boxokba, a rendszer erre is figyelmezteti - ill nem is kínálja ezt a szállítási lehetőséget.

 

TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE?

Nem találta itt, amit keresett? Tanácsra van szüksége a nem szabványos szállítással kapcsolatban?

Hívja a 0694 200 220 - as ügyfélszolgálati számot hétfőtől péntekig 7:30 és 17:00 óra között vagy írjon a rendeles@vapol.hu emailre.