Vállalatunk

Több mint 30 éves tradícióval rendelkező cseh cég vagyunk, vonóhorgok, autótartozékok, utánfutó kiegészítő, világítástechnikai berendezések és kerékpárszállítók értékesítésére szakosodva.

Ami megkülönböztet minket a versenytársaktól, az:

  • egyéni tanácsadás szakemberektől,
  • a panaszkezelés gyorsasága,
  • egyéni gondoskodás minden ügyfél számára, legyen az profi vagy kezdő autós ügyekben kevésbé jártas.

Vapol sklad Holešov

Saját, modern raktáraink vannak , amelyek stratégiai elhelyezkedésüknek köszönhetően 24 órán belül lehetővé teszik az áruk kiszállítását. A LOG4U testvérvállalatunkon keresztül fulfillment szolgáltatásokat is tudunk kínálni az e-shop tulajdonosoknak.

Saját Multipa márkánkat kínáljuk ügyfeleinknek, melynek kínálatában elsősorban utánfutókhoz való tartozékok és kerékpárszállítók találhatók, beleértve az elektromos kerékpárokat is.

Felelősségteljes cég vagyunk

  • Az ökológia fontos számunkra, ezért választunk olyan szállítókat, amelyek csökkentik a karbonlábnyomot.

  • Újrahasznosított csomagolóanyagokat használunk.

  • Támogatjuk a Zašovai gyermekotthont és futballklubot.

Családi kerékpárszállító bemutatóterem

Jöjjön el és próbálja ki a kerékpárszállítókat, és beszélje meg a választással kapcsolatos kérdéseit szakembereinkkel, akik még a nagymamának is tanácsot tudnak adni. Mi magunk teszteljük a szállítókat, és tényleg mindent tudunk róluk.

Vyberte si nosič na kola

A legnagyobb vonóhorog-összeszerelő központok hálózata a Cseh Köztársaságban

Montážní střediska TowPoint

2019- től teljesen egyedülálló szolgáltatást kínálunk vonóhorgokkal kapcsolatos tanácsadásra és szakszerű beszerelésre az egész országban és Szlovákiában is.

Főleg abban különbözünk a versenytársaktól, hogy nálunk nem Önnek kell az interneten kiválasztani és megrendelni a vonóhorgokat, majd az összeszereléssel és a szervizbe szállítással foglalkozni.

Nálunk, a TowPointban mi gondoskodunk a teljes folyamatról az elejétől a végéig.

Csak a kérést adja meg, mi közösen finomhangoljuk a részleteket és ajánljuk a legközelebbi összeszerelő központot. Utána elég odavinni az autót, és kb. 5 óra múlva már felszerelt vonóhorga van. Önnek nem kell szinte semmivel sem foglalkoznia, szakembereink mindenről gondoskodnak, ügyfélközpontunk pedig mindig az Ön rendelkezésére áll.

Válogasson széles kínálatunkból az e-shopban, vagy hívjon minket a 0694 200 220-as telefonszámon, ahol szakembereink szívesen adnak tanácsot.

A Vapol csapata

Vapoláci 

 

 

Menü
Language
Hé-Pé 7:30 - 17:00
0036 94 200 220