Szuper koncentrált autósampon Lather pH Neutral 1 l, Auto Finesse

Fő paraméterek:
 • Gyártó: AUTO FINESSE
 • Kód: AF26222
Akció
13 890 Ft
ÁFA nélkül 10 937 Ft
Kód AF26222
Vonalkód 628586786035
Gyártó AUTO FINESSE
Jótállási idő 24 hónap
Elérhetőség
Azonnal szállítható
 • a rendelés értéke legalább 25900 Ft ÁFA-val
 • Hé-Pé 7:30 - 17:00
  0036 94 200 220
 • Biztonságos fizetés
  ComGate
 • Akciós ajánlatok
  Diszkont árak

Szuper koncentrált autósampon Lather pH Neutral 1 l, Auto Finesse

Az Auto Finesse Lather pH Neutral autósampon (1 l) egy PH semleges autósampon, amely kíméli a felvitt viaszokat és nanobevonatokat, abszolút kenőképességgel.

A biztonságos autómosás a legfontosabb lépés a detailerek számára, ezért töltött az Auto Finesse olyan sok időt a Lather autósampon fejlesztésével. Az Auto Finesse Lather egy részletgazdag autósampon limitált kiadásban, lenyűgöző narancsillattal, pH-semleges felületaktív anyagokat és erősen koncentrált kenőanyagokat tartalmaz. A jó mosási technikával kombinálva erőteljes tisztítási teljesítmény érhető el, öblítés nélkül. Ez azt is jelenti, hogy az autósampon nem ütközik viaszokkal vagy tömítőanyagokkal, így maximalizálja azok teljesítményét és élettartamát.

A hab egy koncentrátum, amelyet hígított formulában alkalmaznak. A hab nem tartalmaz más fényt befolyásoló összetevőket. Javasoljuk, hogy használja a viaszréteg újraélesztésére vagy élettartamának meghosszabbítására. A hab a Clay Bar kenőanyagaként is használható.

Ajánlott hígítás: 650:1-2000:1

Az Auto Finesse Lathert használhatja a matt festék lemosásához is!

Mint minden Auto Finesse termékhez hasonlóan, a Lather is professzionális termék haladó detailereknek. Ennek a készítménynek a nagy hatékonyságának és könnyű alkalmazásának köszönhetően azonban még egy kezdő felhasználó is nagyszerű eredményeket ér el.

Az Auto Finesse egy brit márka, amely kiváló minőségű autókozmetikumokra specializálódott. Eredetileg kis garázscégként indult. Ma már világszerte ismert a rajongók és a szakemberek körében a detailer termékeiről.

Szállítás csomagpontok Igen
messages.contact.inProductInfo

messages.contact.requiredInputs

Összefüggő termékek
Szállítás 7 napon belül
ÁFA-val
11 990 Ft
Szállítás 7 napon belül
ÁFA-val
8 120 Ft
Azonnal szállítható
ÁFA-val
16 490 Ft