Tetőcsomagtartó tetőkorlátos 120cm MULTIPA

A 120 cm hosszú MULTIPA klasszikus tetősínhez való kereszttartók kiváló minőségű alumíniumból készülnek, és reteszelő mechanizmussal rendelkeznek a maximális biztonság érdekében. Sokoldalúságuknak köszönhetően ideálisak a legtöbb autótípushoz. Több információ
Fő paraméterek:
 • Gyártó: MULTIPA
 • Kód: DAARB005120
Ajánlatunk
Akció
23 390 Ft
ÁFA nélkül 18 417 Ft
Kód DAARB005120
Vonalkód 8595131982414
Gyártó MULTIPA
Jótállási idő 24 hónap
Elérhetőség
Azonnal szállítható
 • a rendelés értéke legalább 25900 Ft ÁFA-val
 • Hé-Pé 7:30 - 17:00
  0036 94 200 220
 • Biztonságos fizetés
  ComGate
 • Akciós ajánlatok
  Diszkont árak

Tetőcsomagtartó tetőkorlátos 120cm MULTIPA

Bemutatjuk Önnek a neves gyártó, MULITPA tetőcsomagtartóit. Ez a termék kiváló minőségű és tartós alumíniumból készült, amelyet erős műanyag egészít ki. Ennek köszönhetően a keresztlecek nagyon strapabírók és maximális teherbírásuk eléri a 90 kg-ot.

Tulajdonságok

A kereszttartók 120 cm hosszúk és klasszikus tetőkorláttal szerelt járművekhez készültek . A tetőkorlát külső távolsága 70 - 109 cm tartományban kell legyen. Az összeszerelés során elegendő egyszerűen kinyitni a keresztleceket, és a mellékelt imbuszkulccsal rögzíteni vagy szétszerelni. A készlet két darab keresztlecet és két kulcsot tartalmaz.

Biztonság és karbantartás

A keresztlecek használatakor számos biztonsági utasítást be kell tartani. A rakományt egyenletesen kell elosztani a lehető legalacsonyabb súlyponttal. Minden utazás előtt ellenőrizni kell, hogy a keresztrudak megfelelően rögzítve vannak-e. Az automata autómosóba való behajtás előtt a keresztleceket el kell távolítani.

A helyes és biztonságos összeszerelés érdekében fontos a gyártó utasításainak betartása. A rakományt szilárdan kell rögzíteni nem elasztikus rögzítőhevederekkel. A gyártó nem vállal felelősséget a keresztlecek vagy rakomány helytelen elhelyezéséből vagy rögzítéséből eredő károkért.

Tanúsítvány és ajánlások

A Multipa tetőkorlátra való kereszttartók TÜV-tanúsítvánnyal rendelkeznek, és 20 mm T-sínt is tartalmaznak. Maximum 115 cm lehet a távolság a hosszirányú tetőkorlátok között és azok keresztmetszete max. 48 x 38 mm.

Műszaki paraméterek:

Használja ki a MULTIPA márka tetőkorlátra való kereszttartói által kínált minőséget és megbízhatóságot!

A MULTIPA márka a VAPOL CZ s.r.o. saját márkája. Az így jelölt termékeket kiváló ár-minőség arány jellemzi. A portfóliónk folyamatosan bővül. Az új termékeket a www.vapol.hu oldalon tekintheti meg.

T-Sín: IGEN
Súly [kg]: 3
Kategóriák Tetőkorlát
Hosszúsága: 120
ALU, műanyag
Max teherbírás [kg]: 90 KG
Szállítás csomagpontok Nem
Homologizáció TÜV minőségi tanúsítvány
Zárható szállító: Igen
messages.contact.inProductInfo

messages.contact.requiredInputs